Muierile si abstinenta

Citind prin zire (online) un articol mi-a sarit in ochi. Libertatea a decis sa ia cateva interviuri cu "vedete". Exemple: Daniela Gyorfi, Lavinia, Adina de la Heaven si Andreea Spataru. Ziarul Libertatea le incadreaza la categoria "vedete". Eu le-as zice taraturi, suna mai bine asa si chiar le caracterizeaza.

Acum, lasand la o parte cum sa le numim, dam peste ceva mai grav. Tipele astea dau delcaratii cu privire la postul Pastelui.
Daniela....."tarfulita" zice ca posteste o mare pasrte din post, la fel ca iubitul ei. Ei mananca impreuna salate, zice ea. In plus, tipa adauga ca ei se vor abtine de la sex pe perioada postului.
Acum...sa fim seriosi. Cand ei doi "mananca salata impreuna"...nu cred ca se pot abtine de la sex. Ba dimpotriva, in timpul unei mese li se face pofta si de altceva...
Lavinia..."ciufuta" declara ca ii este foarte usor sa se abtina de la sex, mai greu fiind la mancare.
Eu tind sa cred ca nu se va abtine de la nimic, infulecand cu pofta din amandoua.
Adina de la Heaven..."pipita blonda" se scuza si spune ca a cerut dezlegare de la preot pentru ca nu poate posti decat miercurea si vinerea. In schimb spune ca sexul nu va fi o problema, il sterge de pe lista.
Fiind lista zilnica, ii va fi greu. Cum nu se poate abtine sa manance,la sex ce sa mai zicem. Eu cred ca isi va mari "doza zilnica de sex" vinerea si miercurea.
Andreea Spataru..."tarfa playboy" spune ca ea se abitne de la sex si in timpul anului miercurea si vinerea, iar acum nu-i va fi greu deloc.
Serios? Tinand cont ca a pozat in Plyaboy, si barbatii se uita la ea ca la o papusa gonflabila vorbitoare, cred ca a mintit si va manca cu pofta din "bunatatile" barbatilor.

Daca acestea ar si respecta ce au zis, omenirea ar disparea treptat :)

Anonim spunea...

parerea mea ca sunt putine femei in romania care sa nu fie tarfa si sa fie de treaba , sa stie sa iubeasca cu adevarat fara sa se uite cati bani ai in buzunar :(

!-- www.jackbook.com -->