"Un nou inceput"

Salutare tutoror ce ati ajuns pe acest blog :)

Ma numesc Moga Marius (serios :D), sunt din Fagaras , jud Brasov si spun ca am 18 ani (desi nu sunt impliniti).
Am hotarat ca astazi, 28 februarie sa imi incep "cariera" de blogger. Nu stiu care este motivul exact: placerea scrisului, nevoia de a se elibera de ganduri, parerea celorlati etc. Nu stiu exact si nu conteaza atata timp cat "placerea" mea de a scrie va va atrage si vom creea impreuna un blog infloritor :D

Ma simt dator da va prezint o scurta prefata a blogului. Ce va contine, ce subiecte voi atinge, si mai ales : de ce sa vizionati blogul meu.

In articolele mele voi incerca sa ating subiecte de interes general si care sunt prezente in viata voastra, precum: scoala, muzica, filmele, internetul, televiziunea, sportul, politica, banii...cu cele care ne intalnim in fiecare minut.

SPECIAL: vor exista cateva "serii"...precum serialele cu mai multe episoade. In acestea vor fi prezente subiecte ca: messengerul, emokids, anturajul, seducerea unei fete etc.
SPECIAL 2: interviuri cu bloggeri. "Pe blog cu bloggeri"
SPECIAL 3: cum cunosc o persoana foarte talentata la scris poezii (o multime de premii certifica acest lucru) ii vom publica o parte din ele pe blog, pentru a demonstra ca adolescentii nu vad doar fete si chefuri :D

Pozele, videoclipurile...nu vor lipsi de pe bolg si vor fi folosite in special pentru a exemplifica anumite articole.

In final doresc sa va spun ca nu creez acest blog pentru a critica sau pentru a creea o imagine negativa asupra unor lucruri care nu imi plac mie. Ba dimpotriva, voi incerca sa fiu cat mai obiectiv si sa aduc in lumina lucrurile "necurate" sau cele care ne incanta.

Acestea fiind zise, cu activitatea de blogger oficial inceputa :) va propun sa comentati exact cum simtiti si sa nu va sfiiti in fata criticilor (daca sunt). Sunt nou si le accept, incercand sa ma indrept in directia favorabila :)

Si un motto al blogului:


"ESTI PLICTISIT SI-TI MERGE VORBA...HAIDE PE BLOG CU MOGA"

!-- www.jackbook.com -->