Cum sa iei carnetul de sofer :D

Ai nenumarate posibilitati.....

  1. Te urci in masina si-l saluti pe dl politist cu salutul "Sa-ti traiasca epoletii matale sefu' ".
  2. Aprinzi radio-ul pe "Super FM" sau "Radio 21" si cauti melodia "Nu ne mai trageti pe dreapta", gasind-o, dai la maxim. Daca politistul vrea sa-l opreasca ii dai una peste basca.
  3. Iti acorzi 5 minute pentru tine: te uiti in oglinda, iti faci freza...daca nu-i convine politistului ii dai un cap in gura sa-i mai traca supararea.
  4. Ii arati ca tu esti stapan pe masina si-l pui sa-si dea papucii jos. Doar nu e masina lui. Daca nu accepta la sfarsit ii dai o matura sa curete.
  5. Pornesti de pe loc si mergi cu spatele, pe partea stanga...sa vada si dl politist mai bine. Ii dai si o sticla si o punga...in caz ca i se face rau sau :) stiti voi
  6. Il legi cu lanturi pe dl sofer...in caz ca vrea sa plece. Si oricum, lantul e mai bun decat centura.
  7. Ii arati ca poi conduce si fara maini si lasi volanul "singur"...chiar daca politistul plange si te implora sa-l lasi sa coboare tu ii dai inainte...full speed, acceleratia la podea.
  8. Nu tii cont de semnele de circulatie...ai propriile semne in intersectii: degetul mijlociu ridicat, sau daca esti nervos poti sa le arati pe amandoua deodata :)
  9. Faci curse cu alti participanti la trafic. Cine castiga are dreptul sa il lege pe politist dupa masina sa si sa il traga 500 m (doritori sunt destui)
  10. Faci un drift si parchezi masina cu susu'n jos...sa se chinuie dl ofiter sa iasa.
Il scoti pe dl politist afara, ii dai niste servetele, ca e ud tot, si ii spui "Traiti-ar mata, multumesc ca m-ai trecut" si astepti linistit sa te duci saptamana viitoare sa-ti iei carnetul de sofer.
P.S: sau sa intri in tancul armatei ce te-a urmarit pe tot parcursul examenului ;)

Anonim spunea...

Haha, tare asta :D

Anonim spunea...

Eu mai am putin si termin scoala de soferi, ceea ce inseamna ca examenul se apropie cu pasi repezi... sper ca nenea politistul sa reziste la socurile ce il asteapta :P

Anonim spunea...

@ andreea02
:D eeee...stai linistita, am deja colege care au luat carnetul, deci..fetele sigur il iau :)

Dirty Culture spunea...

sau faci asa :
TU: Buna Ziua!
POLITISTUL: Buna Ziua!
TU: Atentie PUNETI-VA CENTURILE CA DECOLAM!
POLITISTUL: EH...DATI-VA JOS CENTURILE, TOCMAI AM ATERIZAT!

Stiu pe cineva cui i s-a intamplat asta!

!-- www.jackbook.com -->