Sfarsit de saptamana - inceput de distractie

E inceput de weekend, unii se bucura ca au terminat saptamana de scoala, altii pe cea de lucru...important e ca majoritatea termina partea grea a saptamanii.
Cum zicea si draqos, daca vreti sa faceti ceva trafic in weekendul asta, cuvintele cheie ar fi dragoste, statusuri, avatare....eu vin cu doua completari: fotbal si ucenika :D (o multime de persoane disperate cauta cuvantul asta :P).
Vremea este tot mohorata :( si nu da semne de imbunatatire...cele 2 zile de soare de acum vreo saptamana se pare ca au fost singurele. Oricum, daca revine soarele va recomand un fotbal cu prietenii tuturor.
Altele...s-au carat Bush si cu Putin. Oricum, au stat si prea mult pentru Romania. Au venit, au dat 10 declaratii, au mancat bine, au facut ceva poze si au decolat... Si brusc, summit-ul nu mai intereseaza pe multi.

In ce ma priveste...o sa fiu cam tot plecat de pe acasa. Asta seara un majorat, deci distractia mult asteptata, iar maine o sa dau o tura pe la bunici: fresh air, friends...tot tacamul :) Deci o sa revin duminica cu forte proaspete!

Update(25 minutes later): -a inceput si ploaia...puteti renunta la ideea de un fotbal :)
-gata, am plecat ca ma lasa aici microbuzul care ne duce la petrecere :)

Anonim spunea...

"gramada de oameni" lol

ucenika => ultimele 7 zile => 113 cautari

ahaha

atunci ce sa mai zic de bancuri => ultimele 7 zile => 83.000 cautari

hai incepe sa spamezi blogu cu bancuri`=))

Anonim spunea...

Distractie placuta sa ai :P

Anonim spunea...

e adevarat , e weekend insa eu acum am cel mai mult de munca :(

Marius spunea...

http://blogatu.blogspot.com/2008/04/blog-review-blogul-lu-moga.html

!-- www.jackbook.com -->