Ora de fizica...comedie

Vreau sa va zic de la inceput ca fiecare ora de fizica la care sunt prezent este o comedie tragica :)
Comedia consta in faptul ca aproximativ 80% din clasa suntem bata, nu avem nicio idee despre fizica(desi suntem a 11-a). Astfel, in orele de fizica incercam sa nu ne stricam "buna dispozitie".
Tragedia consta in faptul ca de vreo 3 saptamani facem numai probleme si cica iesim la tabla pe rand (by the way...randul a trecut de vreo 4 ori pe la toti, exceptandu-ma pe mine, care fac ce fac si ma feresc).

Azi, 2 ore de fizica, aceeasi profesoara, aceeasi poveste. In pauza, ca orice baieti de liceu intr-o zi de primavara, am "tras" o miuta. O bara, goluri faine, o minge intre testicule :)) Am venit si noi in clasa, la vreo 10 minute dupa ce se sunase...profa, bineinteles nu era venita inca. Asa ca mai facem un "cap-cap, o minge in tabla si mai multe pe pereti. Fetele, cica suparate, iau mingea si ajunge afara in 3 secunde dupa ce au aruncat-o pe fereastra :) Unul din colegi, pac pe fereastra(avem clasa la parter). Cand se intorcea tot pe fereastra intra profa..rasete, chestii.
In prima ora doi colegi tot radeau. Ora a doua ghiciti cine au iesit la taba, nemairespectandu-se randul? :) Ei...o data unul, apoi altul...si tot asa, pana s-a terminat ora.
La un moment dat, unul din ei fiin la tabla profa zice "2 bobine puiutz" =))
Si, dupa 2 ore minunate de fizica vine replica profei "unu are 4 si unu 5, va sfatuiti voi si-mi ziceti care vrea 4 si care 5" =))

Sper ca v-ati facut macar o mica idee cam cum "rezistam" la orele de fizica...o materie la care eram as in generala, si acum nu mai stiu nici 1% din ce ar trebui.
Luni urmeaza lucrarea din probleme...sau cel putin asa zice ea(eu unul sunt sigur ca nu dam nicio lucrare pana la sfarsitul semestrului)

Unknown spunea...

puiutz =))

Anonim spunea...

=))

Anonim spunea...

asa este...profa asta, prin felul ei de a-si preda materia, revolutioneza fizica lui "puiutzu Einstein"...By the way, fain ai descris ora de fizica

mya spunea...

clar...=))..deci ma doare burta....asha se intampla si la noi...si cica luni e randu meu la tabla...si is praf...lol...:):)

Anonim spunea...

dea... ora viitoare sa ma astepti la tabla cu toata tema facuta. Sa fii pregatit ca te ascult din curentul alternativ, PUIUTZ

FA

Anonim spunea...

ce nu-ti place la ora de fizik? profa zice "sa nu scri ce deseneaza" ea pe tabla, rezolva problemele "in toate multe feluri", intotdeauna ne ameninta cu ce va vbi ea "mai departe" ... hai ca-i misto ;))

!-- www.jackbook.com -->