Oameni adevarati!

Astazi, din intamplare, m-a prins ora 16:00 uitandu-ma la TV, pe antena1. Si incep stirile, cu o tanti pe nume Simona. De obicei la 4 dupa-amiaza astia dau stirile care nu mai au loc la 7, adica cele mai putin interesante.
Deodata apare o stire interesanta: un barbat a gasit pe strada un portofel in care se gaseau 2.000 lei (20 de milioane vechi). Acum vine partea interesanta: acesta era lucrator la o firma de salubrizare din acel oras si statea foarte rau cu banii. Mai mult se taraste de pe o zi pe alta.
Dar, acest om, ghidandu-se dupa datele buletinului gasit in portofel, a gasit locuinta celui care si-a pierdut portofelul si i-a returnat banii si actele. I-a inapoiat exact toti banii, desi putea foarte bine sa minta ca l-a gasit gol.
Persoana respectiva a incercat sa-l recompenseze pe barbat cu o suma de bani pentru gestul sau (vreo 2 sau 3 milioane) dar acesta nu a vrut sa-i ia nici pe aceia.
El cu ce s-a ales? Cu o felicitare din partea sefului de la serviciu.
Maine nimeni nu-si mai aduce minte de gestul sau, insa el se va chinui sa supravietuiasca, desi acele 2000 de RON i-ar fi prins foarte bine.

Un gest extraordinar, cum rar mai avem ocazia sa vedem in ziua de astazi. Si mai impresionanta este starea precara in care se afla barbatul... Dumnezeu ii va ajuta(caci seful i-a promis "felicitari").

Tot un astfel de om am intalnit de curand. Un blogger pe care sunt convins ca-l stit:i zoso . El si-a donat o parte din premiile de la roblogfest si cealalta parte o pune la bataie intr-u concurs pe blugul lui. Un gest foarte frumos venit de la unul din "breasla" :)

Anonim spunea...

Un gest laudabil cum rar mai intalim desi ar trebui sa ne caracterizeze pe toti...

Anonim spunea...

Un gest foarte mare. Dati-va seama, acel om nu s-a gandit sa le ia la "puradei" ceva de mancare ci s-a gandit ca omul acela are nevoie de bani

!-- www.jackbook.com -->