Este posibil...si la case mai mari

Sunt extrem de convins ca Adsense este cea mai buna metoda sa faci bani din bloguri, site-uri etc (nu neg ca sunt si alte metode eficiente). Intri pe un blog/site/forum si in 90% din cazuri vezi ca sunt prezente si reclamele de la google adsense, inevitabil.
Acum trebuie explicat de ce sunt nemultmit de acest serviciu din care ar trebui sa castigam si noi un ban cinstit.
O intrebare: De ce naiba iti dezactiveaza contul cand ai 97.65 $??? Sunt putin nelamurit in aceasta privinta...
Explicatia data de ei este extrem de vaga, si bineinteles "generata automat asa ca nu este nevoie sa raspundeti la acest mail". Apoi urmeaza formularul de contestatie (desi eram 99% sigur ca nu-si vor schimba decizia).
Astept 4 zile , desi acolo ma asigurau ca in 48 de ore imi vor raspunde si.....da, nicio surpriza: "ne cerem scuze, dar am ramas la aceeasi parere pentru ca nu vrem sa-i dezamagim pe clientii nostrii care platesc pentru reclamele lor".
Ok, am inteles...dar CLIENTII lor care pun reclamele pe bloguri nu ar trebui sa fie dezamagiti?
Nu neg faptul ca exosta posibilitatea ca unele persoane sa-mi fi dat cate un click in mai multe zile, dar aceste lucruri nu pot sa le interzic. Nu am cum, fiind decizia lor.

Explicatiile lor, dupa cum am spus, sunt superficiale si m-au dezgustat. Astfel ca stau si ma intreb...adsense?

Mirel Baiat de Curte spunea...

Uite aici alte metode de a face bani din blogging

Anonim spunea...

cam nasol frate :|

Anonim spunea...

si totusi care a fost motivul ? cum ? de ce ? (in general ai dat clicuri singur, poze sau continut xxx , vizitatori din spam sau porn, etc...)

Eu am avut pana acum probleme doar cu suspendarea siteurilor nu si a contului de adsense, adica au suspendat anumite siteuri care aveu un continnut "care incalca" reguli ... desigur ca aia erau roamanasi care nu aveau ce face si raportau in banc cu negrii :D si continut mai deocheat.

!-- www.jackbook.com -->