Negru revine cu prea multe blonde

Cand am auzit de noul format al noii emisiunii al lui Dan Negru am incremenit...50 de blonde una langa cealalta??? Greu de crezut, greu de imaginat. Una peste alta maine vom vedea cu totii succesul/insuccesul pe care il va avea emisiunea.
Bineinteles, tot banii vor fi principala atractie a show-ului, acest element fiind prezent in majoritatea emisiunilor ale lui Negru.
Iata ca Antena 1 revine in forta, utilizandu-si "asul din maneca", pe Danut :) Nu putem nega ca el este in mare masura "responsabil" pentru ramanerea in top a Antenei...fara de care Voiculescu ar difuza probabil o emisiune a unor refuzati...urmarita de copii sau batrani... (Din dragoste, respectiv Vreau sa fiu mare vedeta).
Emisiunea va consta in "inteligenta" unor blonde si a unui concurent :) Totul depinde de raspunsurile blondelor si ale participantului, blondele valorand fiecare cate o suma de bani (cam ca in realitate :P ). Daca participantul raspunde corect el elimina din blinde si "le ia banii" :) Usor si amuzant...Ramane sa vedem live cum se vor descurca...

Citez din declaratia lui Negru: "Frumusetea a fost intr-adevar un criteriu, dar nu decisiv. Toate au dat teste de verificare a cunostintelor si absolut intamplator toate au o stare materiala peste medie"... tind sa cred ca e glumet ca de obicei...cam prea mare coincidenta, nu?

Avem si o confirmare ca "spiritele se vor incinge"...complet de acord cu asta; In primul avem antecedentele Mama Natura -> Roxana si celelalte frumuseti ale naturii si in al doilea rand e imposibil sa nu fie show cand 50 de blonde alese "pe spranceana" vor fi in platou.
Spectacolul cred ca e garantat...sa vedem daca va fi si de calitate. Vom vedea maine la 20.30 pe
Antena1

!-- www.jackbook.com -->