"De pe youtube adunate" - partea 1: bataie =))

Zilelea astea mi-a fost dat sa vad pe YouTube un filmulet care m-a pus pe jos de ras. E incredibil cate poti sa vezi in Romania.
Am sa va fac un preview:
Doi "manelisti" fortosi stau de vorba si incep sa se certe putin. Se iau umpic de gulere, dar dupa scurt timp se impaca si vorbesc unul cu celalalt.
La scurt timp pe langa ei trece un cuplu: un baiat cu o tipa. Cand ajung in dreptul "cocalarilor" unul dintre ei ii rade una fetei :)) Apoi, instantaneu, dar instantaneu prietenul acesteia ii ia la bataie pe urangutani =)) Le imparte pumni amandurora de acestia nu stiu cum sa scape. Unul dintre ei ramane fara pantaloni, vazandui-se...exact ce credeti voi :)) iar celalat parca a baut 10 sticle de Unirea...asa merge. Un pas in stanga, doi in dreapta :)) Dupa ce le "cara"mai multe perechi de pumni celor 2 gorile acesta isi ia prietena de mana si pleaca mai departe linistiti :))

E incredibil acest filmulet :)) acel "boxeur" a demonstrat ce le-ar trebui facut tuturor smecherasilor de prin tara. In nici un minut i-a rezolvat pe amandoi :))

Va invit sa-l urmariti si va asigur ca o sa va puneti pe jos de ras :)) (urmariti reactie imediata a baiatului care ii cotonogeste pe manelisti)



Acest filmulet a fost difuzat si intr-o emisiune de-a lui Mircea Badea...daca doriti sa vedeti si comentariile "live" :)) ale acestuia dati click aici

Unknown spunea...

Super tare, Asa si trebuie. Prea s-a inmultit prostia in Romania

!-- www.jackbook.com -->