O lume...ciudata!

Zilele trecute, navigand pe net, am gasit un filmulet ce m-a uimit total. Cautam de mult asa ceva, fara sa stiu ca exista. Cand l-am urmarit chiar am ramas foarte coplesit de cate necunoscute sunt in lumea aceasta.
Puteti vedea in filmulet niste imagini superbe, capturate din locuri vizitate de foarte multi turisti, imagini capturate din avioane sau chiar din spatiu.
O sa vedeti cateva atractii turistice din natura care seamana extraordinar de mult cu chipuri umane. Cea care m-a impresionat pe mine cel mai mult este o poza facuta la 11 septembrie 2001, cand turnurile World Trade Center au fost tintele unor atacuri teroriste. Daca va veti uita atenti veti vedea ca in focul ce a cuprins cladirea surprindem chiar figura lui Satan bucurandu-se (sau asa ceva pare).
Cand vezi asa ceva chiar stai si te gandesti cat de mic esti in lumea asta infinita si cate lucruri sunt ascunse si necunoscute noua.

Va recomand cu mare placere sa urmariti filmuletul. Stiu ca nu veti regreta!
Apropo...ati mai vazut si alte imagini la fel sau ati vazut astfel de peisaje in natura?

Anonim spunea...

Da, a meritat :X . Ciudat :)

Anonim spunea...

Photoshop :D
cea mai mare parte din ele au watermark de la Worth1000, o mare comunitate de artisti grafici care se intrec in fotomanipulari care de care mai interesante.
dragut oricum :)

Anonim spunea...

Trucata bree :))
Hai da ceva real sau duma sa vad ... si cred

!-- www.jackbook.com -->