Arestati huliganii! Rapid-Steaua

A venit si ziua asta. Trebuia sa vina.
Sunt convins ca majoritatea dintre noi s-a uitat la meciul de aseara. Daca luam aspectul jocului putem spune ca a fost un meci bun. Nu extraordinar, dar peste meciurile obisnuite din Liga1.
Faze de poarta au fost, ratari au fost, ambitie a fost, sacrificiu la fel. Lipseau golurile...pana prin minutul 68, cand Sapunaru a marcat pentru 1-0.
Ok, mai erau 22 de minute in care Steaua sa alerge dupa egalare.
Incorect! Au mai fost doar 5 minute, pentru ca in minutul 73 au inceput tampitii sa arunce din tribuna. Cine? Rapidistii!
Suporterii binecunoscuti ai Rapidului care si acum 2 ani rupeau vreo 700 de scaune si aruncau dupa stelisti cu ele.
Inevitabilul s-a produs...arbitrul fiind lovit si el. Totusi, acesta a revenit si a spus ca daca se mai arunca cu ceva in teren opreste meciul. Aici intervine iarasi "educatia" de care dau dovada suporterii alb-visinii. Alta bricheta zboara pe langa Deaconu si acesta opreste meciul.

Acum...cum poti tu sa te numesti "suporter" daca faci asa ceva cand echipa ta conduce?
Acestia ar trebui arestati si condamnati pentru ca ei vin la meciuri doar pentru scandal, nu pentru a-si incuraja echipa favorita. Insa sunt 99% sigur ca nu ii vor identifica pe acestia...
Probabil ca Rapidul va primi vreo 5 etape de suspendare, Steaua va castiga cu 3-0 la "masa verde" si acei huligani vor scapa nepedepsiti.
De ce? Pentru ca suntem in Romania si mi-e teama ca in cativa ani sa nu apara si morti pe stadioane din cauza acestor prapaditi. By the way...acestia au reusit sa-l ea afara si pe Rednic, cum de mult isi doreau.
Astazi, comisia de disciplina a FRF se va intruni la ora 12.00 pentru a analiza incidentele de aseara, dar probabil ca nu se va lua inca o decizie cu privire la scorul final.

Mi-e si rusine ca sunt roman cand vad astfel de incidente, astfel de oameni inculti. Acum, aceasta stire va face inconjurul Europei si ne mai miram de ce italienii ne numesc "tigani"...

Anonim spunea...

Sunt stelist, deci sunt fericit:D

Anonim spunea...

eh... asa-i in romania...
de fapt, fotbalul e o tiganeala (cum spuneam la mine pe blog :) )

Anonim spunea...

nu cred ca tre sa fii fericit guitz..

Anonim spunea...

@alecs
adevarul e ca nu e fair-play sa castigi cu 3-0 la "masa verde"...dar in conditiile date orice echipa ar fi fost bucuroasa sa castige dupa ce era condusa cu 1-0

Dirty Culture spunea...

sti cum e...pana la urma vine vorba de cine a fost mai bun si stim cu toti ca Rapidu! si nici 20 % nu este sigur ca acei suporteri erau rapidisti!

Anonim spunea...

Guitz nu vrei 5 milioane de lei vechi de la mine? Asa de pomana, ca sa te fac fericit, ce zici? Ai ajuns rau bre!

!-- www.jackbook.com -->